12 Jun 2024  

KBH: Let skyet, 10 °C

Indland

SenesteBlogs
fre. 30. apr - 2021
af Maja Parsberg Madsen
tor. 29. apr - 2021
af Ulf Harbo
ons. 28. apr - 2021
af Jacques Hersh
tir. 27. apr - 2021
af Jakob Sølvhøj
man. 26. apr - 2021
af Cecilie Brandt Lund
lør. 24. apr - 2021
af Carl-Aage Jensen

DEL ARBEJDEREN

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Midt i coronakrise
Indland Coronakrisen har forværret forholdene for samfundets udsatte og fattige. Kommunistisk Parti kræver et opgør med fattigdomsydelserne og vil indføre en række konkrete forbedringer for mennesker på bunden af samfundet.

Nyeste: Indland

Indland
29. apr. 2021 - 06:15
Regeringen vil skærpe lov: Tidligere "hårde ghettoer" skal også rive boliger ned og sælge til privateBoligområder, der ikke længere står på den hårde ghettoliste, skal fortsat nedbringe andelen af almene familieboliger med 60 procent – hvilket indtil videre kun er opnået ved at rive ned og sælge ud af almene boliger. "Bare fordi et boligområde er kommet af den hårde ghettoliste, er det ikke ensbetydende med, at der ikke er udfordringer i området", siger Socialdemokratiets boligordfører.
29. aprRegeringen vil skærpe lov: Tidligere...
Indland
27. apr. 2021 - 08:31
Kampen for de syriske flygtninge fortsætterEn række organisationer gør klar til at øge solidariteten og aktiviteterne med de syriske flygtninge, i takt med at regeringen inddrager opholdstilladelserne.
27. aprKampen for de syriske flygtninge fort...
Indland
27. apr. 2021 - 06:00
Forskere laver ny algoritme til hjælp for sagsbehandlerne og de arbejdsløseForskere på Københavns Universitet er i gang med at lave en algoritme til jobcentrene med et helt nyt fokus. De vil kortlægge de barrierer og faldgrupper, som er i det nuværende system, for at hjælpe sagsbehandlere på jobcentrene og samtidigt sikre, at den arbejdsløse får et så godt og kort forløb i beskæftigelsessystemet som muligt.
27. aprForskere laver ny algoritme til hjælp...
Indland
22. apr. 2021 - 06:15
Regeringens forslag til ny tryghedslov kan føre til forbud mod demonstrationerRegeringen vil give politiet ret til at forbyde alle borgere adgang til et område, hvis enkeltpersoner har vist "utryghedsskabende adfærd". Demonstrationer er ikke undtaget fra politiets opholdsforbud. Det er en meget stor frihedsbegrænsning, mener professor i menneskeret.
22. aprRegeringens forslag til ny tryghedslo...
Indland
22. apr. 2021 - 06:15
Aktivister inviterer til debat: Københavns boliger – for borgere eller spekulanter?Bypolitisk Forum sætter på et onlinemøde på mandag byudviklingen i København til debat: Skal boligerne i hovedstaden være for borgerne eller for spekulanter?
22. aprAktivister inviterer til debat: Køben...
Indland
20. apr. 2021 - 06:24
Kommunistisk Parti kræver social genopretningspakkeCoronakrisen har forværret forholdene for samfundets udsatte og fattige. Kommunistisk Parti kræver et opgør med fattigdomsydelserne og vil indføre en række konkrete forbedringer for mennesker på bunden af samfundet.
20. aprKommunistisk Parti kræver social geno...
Indland
19. apr. 2021 - 06:15
Ghettolov koster millioner i huslejetabGhettolovens nedrivninger betyder, at almene boligområder på den "hårde ghettoliste" hver eneste måned mister millioner, fordi nedrivningstruede lejligheder står tomme.
19. aprGhettolov koster millioner i huslejet...