27 Feb 2024  

KBH: Let skyet, 10 °C

Arbejderen udgiver Årsskrift for 2020

Læs udvalgte artikler

Arbejderen udgiver Årsskrift for 2020

Læs eller genlæs nogle af Arbejderens bedste artikler eller ledere fra det snart forgangne år i Årsskrift 2020. Det er på 64 sider i A4-format og sælges for 75 kroner.

1 af 1

Har du brug for en alternativ julegave, eller vil du bare genopfriske nogle af Arbejderens bedste artikler fra året, der er gået, så kan du nu købe Arbejderens Årsskrift 2020.

Vores håb er, at vi med denne årbog kan give vores læsere et tilbageblik, som også har værdi i fremtiden.
Anders Sørensen, redaktør, Arbejderen

Årsskriftet er på 64 sider i A4-format og koster 75 kroner.

"Vores håb er, at vi med denne årbog kan give vores læsere et tilbageblik, som også har værdi i fremtiden", skriver Arbejderens redaktør Anders Sørensen i forordet.

Han understreger, at det ikke har været nogen nem opgave at udvælge artikler, blogs og ledere fra det snart forgangne år.

"Coronapandemien er naturligvis den altoverskyggende verdenshistoriske begivenhed, som i al fremtid vil præge vores hukommelse om året 2020.

Men også faglige konflikter med mafiametoder, økonomiske krisetendenser, brexit, USA’s stræben efter at overtage koloniherredømmet over Grønland, det stadigt mere presserende klimaspørgsmål og #Me-Too har fyldt den politiske dagsorden", skriver redaktøren.

Årsskriftet kan købes i Arbejderens Butik i Hillerødgade 30A i København eller i Café Oskar i Aarhus. Du kan også få det tilsendt mod betaling af 35 kroner i porto. Send en mail til abo@arbejderen.dk og indbetal pengene på MobilePay 34 045 – eller via bank reg.nr. 8411, kontonr. 40 74 402. Alt overskud fra salget går naturligvis til Arbejderen.

Hvis du tegner et tre-måneders abonnement på Arbejderen i december måned, vil du få årsskriftet gratis. Måske også en julegaveide?

"Forhåbentligt er nærværende publikation første i en række årbøger, som kan give mulighed for indsigtsgivende tilbageblik på svundne tider i lang tid fremover", skriver Anders Sørensen i forordet til Årsskrift 2020.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


01. dec. 2020 - 12:28   02. dec. 2020 - 10:38

Arbejderen

bi@arbejderen.dk