23 Jun 2024  

KBH: Let skyet, 10 °C

Hjælp Arbejderen til at komme i mål med årets indsamling

Dit digitale dagblad

Hjælp Arbejderen til at komme i mål med årets indsamling

Coronakrisen betyder, at indsamlingen til Arbejderen går langsommere end normalt. Redaktør Anders Sørensen opfordrer til at give et ekstra bidrag eller få en ven til at tegne et abonnement.

FOTO: Klaus-Henrik Andreasen
1 af 1

Kære læsere!

Arbejderen er mere end bare et medie. Arbejderen er et stærkt fællesskab, som holdes oppe af verdens bedste læsere.

Vi har ingen kapitalfonde i ryggen og ingen store annoncører. Vores økonomi holdes oppe af læsere, som hvert år samler penge ind til det kæmpende Danmarks digitale dagblad.

Indsamlingen foregår på mange måder, men en dominerende part af pengene kommer almindeligvis ind ved støttefester overalt i Danmark. At corona har sat en effektiv stopper for større støttearrangementer kan derfor også aflæses på indbetalingerne til Arbejderens Støttefond.

Jeg vil derfor appellere til alle læsere om at give en ekstra skilling på MobilePay 87278 eller tegne et abonnement og få en ven og/eller et familiemedlem til at gøre det samme.

Arbejderens læsere er vores bedste ambassadører, og ingen salgsafdeling i verden kan måle sig med jeres indsats for at sikre nye abonnenter og faste støtter.

Til gengæld vil jeg love, at vi fra redaktionen fortsat vil sikre et bredt udvalg af frit tilgængeligt journalistisk indhold af høj kvalitet.

Og så kan jeg løfte sløret for, at der netop nu arbejdes på højtryk for, at Arbejderen inden udgangen af 2020 kan præsentere en ny hjemmeside, som ud over at give ekstra frynsegoder til abonnenter også vil sikre en meget mere mobilvenlig oplevelse. Det glæder jeg mig helt vildt til, og jeg håber, I vil tage godt imod det nye arbejderen.dk

Tak for jeres uundværlige støtte!

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


02. sep. 2020 - 06:57   03. dec. 2020 - 12:59

Dit digitale dagblad

Anders Sørensen
Ansvarshavende redaktør for Arbejderen.