Gøl Slagteri i Nordjylland presser priserne på en gros-kød helt i bund. De andre slagterigiganter raser. ´Det er unfair,´ udtaler direktøren for Danish Crown, S. Kinke, til tryksagen Dagbladet Arbejderen
Mellem Linierne forsøgte i går i hærdigt at få en kommentar fra Gøl Slagteri, om hvorfor de bringer kødmarkedet helt ud i tovene.
Direktør Gyda Staal fra Gøl svarer igen på anklagerne.
'Der er ingen kød på kritikken. Vi vil da ikke finde os i hver anden dag at få en kniv i ryggen af konkurrenterne. Så vi slår til først denne gang. Men skærer vi helt ind til benet, er de bare misundelige på os.'
Men hvordan i alverden kan I sælge jeres kød så billigt?'
'Vi har såmænd bare skåret lidt i personalet.'
Kan du lide, hvad du læser?
Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:
eller giv et bidrag via
87278