06 Jul 2022  

KBH: Ingen skyer af betydning, 15 °C

Lars Hutters – en fighter og oprører er død

Mindeord

Lars Hutters – en fighter og oprører er død

Gennem livet var Lars en ihærdig og utrættelig fighter med en ukuelig tro på, at kampen for et demokratisk og solidarisk samfund ville give resultater.

1 af 1

Lars Hutters, læge, politiker, aktivist og oprører er død. Lars blev 77 år.

Lars var en inspirator, der altid gik forrest i kampene mod ulighed, diskrimination og forringelser af menneskers livsvilkår.

Lars var en ægte 68'er, og ungdommens socialistiske idealer var fuldt intakte frem til hans død. 

Gennem livet var Lars en ihærdig og utrættelig fighter med visioner, varme, og en ukuelig tro på, at kampen for et demokratisk og solidarisk samfund ville give resultater.

En inspirator, der altid gik forrest i kampene mod ulighed, diskrimination og forringelser af menneskers livsvilkår og for bedre muligheder i livet.

Lars ville et samfund, hvor mennesker, miljø og natur gik forud for profit- og pengemagt. Han var en ypperlig og inspirerende fagforeningsmand, lokalpolitiker, aktivist og en god kammerat.

I Netværket for Velfærd og Demokrati vil vi savne Lars' inspiration og utrættelige tro på et bedre samfund, hvor mennesker kunne udfolde det gode liv.

Sammen med andre gode kræfter vil vi fortsætte kampen. Tak for alt, du gjorde en kæmpe forskel – æret været Lars' minde.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


02. jul. 2019 - 09:23   08. jul. 2019 - 09:18

Navne

af Kurt Hansen