21 Sep 2024  

KBH: Let skyet, 10 °C

Vær med til at udbrede Arbejderen

Abonnementskampagne

Vær med til at udbrede Arbejderen

Det er nu, du skal kontakte venner, bekendte, kammerater, familie, omgangskreds, kolleger og andre for at få dem til at prøve avisen.

Under 3F's kongres for nylig var der fremstød for Arbejderen.
FOTO: pn
1 af 1

Årets abonnementskampagne er skudt i gang! I sidste uge var der en flyer med avisen, og forhåbentlig er I allerede nu i gang med at kontakte venner, bekendte, kammerater, familie, omgangskreds, kolleger og andre for at få dem til at prøve avisen – gratis og uforpligtende.

Vi har som mål at tegne 300 gratis abonnementer, og jeres medvirken er en hårdt tiltrængt håndsrækning. Indtil videre har vi fået 40 nye abonnenter siden kampagnestart. Vi har ikke penge til store reklamekampagner, men til gengæld har vi landets sejeste læsere. Med jeres hjælp kan vi nå målet.

Arbejderen er din ven i dagligdagen. Arbejderen er med i kampen mod løndumping og sikring af reallønnen. Vi er med, når der kæmpes på arbejdspladserne, både i Danmark og rundt om i verden. Vi er to år inde i den nye regeringsperiode og fem år inde i krisen, og den kradser stadig.

Arbejderen bider igen! Hver dag bringer vi stof fra den kæmpende hverdag.

Eksklusivt merchandise

Arbejderen har brug for din støtte, men vi ved, at lidt konkret motivering rækker langt – derfor har vi produceret en serie af eksklusive krus og muleposer med motiv fra Lenins tekster, og vi forærer dem bort til de læsere, der hjælper os med at tegne gratis 3-ugers abonnementer. Vi giver et krus for fire abonnementer og en mulepose med samme motiv for otte abonnementer.

Motiverne på krus og mulepose er citater fra Lenins »Hvad må der gøres« om det røde dagblad.

Lenin skriver, at avisen er som stilladset omkring bygningen og en loddesnor for de murere, der rejser partiet.

»Dette blad ville blive en del af en uhyre blæsebælg, der blæste enhver lille gnist i klassekampen og folkets harme op til en almindelig brand«.

Krus og muleposer er fremstillet i samarbejde med det grafiske kooperativ Rabotnik og kan ikke fås i normal handel. Den eneste måde at få dem på er ved at give Arbejderen væk.

Ring eller skriv og bestil flere flyers, når de første fire abonnenter er i hus!

35 35 17 87 / abo@arbejderen.dk

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


07. nov. 2013 - 06:31   07. nov. 2013 - 06:45

Arbejderen

aj@arbejderen.dk