21 Sep 2024  

KBH: Let skyet, 10 °C

Indsamlingen til Arbejderen er i mål

1.200.000 kroner til Arbejderen

Indsamlingen til Arbejderen er i mål

I løbet af året har læserne festet, spillet banko, solgt lodder, bagt kager og med mange andre kreative idéer sikret, at Arbejderen også kommer på gaden i 2014.

Mange af de delegerede på 3F's kongres i foråret var med til at samle ind til Arbejderen.
FOTO: PN
1 af 1

1.229.116 kroner har Arbejderens læsere samlet ind i år. Det betyder, at årets mål på 1,2 millioner kroner er nået.

- En stor tak til alle vores fantastiske læsere og andre venner som har gjort det muligt at komme i mål her halvanden uge inden årets udgang. Pengene bliver ved med at komme ind på kontoen, så resultatet bliver endnu flottere inden vi når nytår, siger Hanne Rosenvold fra den gruppe af aktive læsere, der samler penge ind til avisen, Arbejderens indsamlingsgruppe. 

Arbejderen kunne ikke klare sig uden sin trofaste læserskare.
Hanne Rosenvold, Arbejderens indsamlingsgruppe

Hvert år bliver der samlet omkring 1,2 millioner kroner ind til Arbejderen. Der er der blevet gjort i årevis. Sidste år blev målet ikke helt nået, men i år bliver det overopfyldt.

- Det er mange menneskers støtte og aktive indsats gennem hele året, som gør det muligt at nå det fantastisk flotte resultat år efter år. For eksempel giver en lang række fagforeninger og klubber kontant støtte til Arbejderen år efter år som tak for vores dækning af den faglige kamp rundt omkring i landet, siger Hanne Rosenvold.

Det suverænt største faglige bidrag til Arbejderen i år er indbetalt af Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening (BJMF). De har bevilget 25.000 kroner til avisen. 

- Arbejderen er jo den eneste avis, som kommer ud på arbejdspladserne og skriver om de faglige problemer ud fra fagbevægelsens synspunkt, siger Claus Westergreen, formand for BJMF.

En stor del af pengene kommer fra avisens læsere, hvoraf mange fast indbetaler støttebeløb til avisen.

Det er Kommunistisk Parti, der udgiver Arbejderen. Partiets afdelinger er meget aktive i at samle penge ind til avisen og arrangerer fester og andre støtteinitiativer.

Også en række af Enhedslistens afdelinger og andre organisationer og aktive læsere har støttet Arbejderen i løbet af året.

- Kreativiteten er stor. Der bliver arrangeret julemarked, byvandringer, banko og mange andre ting. Det er rigtig mange små og store bidrag og initiativer, som betyder, at vi når målet. Avisen kunne ikke klare sig uden sin trofaste læserskare. Vi takker for den store opbakning, siger Hanne Rosenvold.

Målet for indsamlingen til næste år er igen på 1,2 millioner kroner.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


20. dec. 2013 - 09:13   26. dec. 2013 - 12:47

Arbejderen

ur@arbejderen.dk
Støt Arbejderen!

Arbejderen har ingen magtfulde annoncører eller aktionærer i ryggen, men kan alene udkomme i kraft af den store støtte fra læsere og venner.

Hvert år samler hundrevis af aktivister penge ind til avisen gennem støttearrangementer, lotterier og andet.

Du kan også støtte indsamlingen og være med til at sikre, at Arbejderen kan komme på gaden fremover:

  • Støt avisen online - klik her!
  • Eller indbetal et støttebidrag via Arbejdernes Landsbank: Reg. nr. 5361 Konto 249087