20 Sep 2024  

KBH: Let skyet, 10 °C

Knud Lundtoft Jensen fylder rundt

90-års fødselsdag

Knud Lundtoft Jensen fylder rundt

Knud Lundtoft Jensen fylder 90 år den 27. februar.

FOTO: Privat
1 af 1

Knud Lundtoft Jensen, Grønlandstovet 4-5, fylder den 27. februar 2018 90 år.

Knud Lundtoft har det meste af sit liv været stærkt politisk engageret, specielt i den aalborgensiske fagbevægelse. Først som tillidsmand på den daværende ”Tekstilen”, senere som mangeårig kasserer i Arbejdsmændenes Fagforbund, Jord og Beton, og til sidst en årrække som tillidsmand for buschaufførerne i Aalborg.

Knud Lundtoft har i forbindelse med ovenstående faglige arbejde nydt stor respekt for sine forhandlingsevner, både fra arbejdsgivere og fra de kolleger han har repræsenteret.

Igen og igen har han dog også været i offentlighedens søgelys i forbindelse med en række spektakulære strejker, som han har stået i spidsen for, når det ikke var lykkedes at komme til en løsning ved forhandlingsbordet.

Med  sin elskede men desværre afdøde hustru, Lissi, fik Knud Lundtoft fire børn, hvilket betyder, at der er 9 børnebørn og 17 oldebørn.

Knud Lundtofts helbred er præget af et lang og hårdt liv, men er dog stadig skarp i replikken og følger med i alt, der sker på den politiske arena. På grund af helbredet har han dog sat forventningen til sin egen levealder ned til 104 år.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


27. feb. 2018 - 04:00   05. okt. 2018 - 16:23

Navne

af Verner Lundtoft Jensen