30 May 2024  

KBH: Let skyet, 10 °C

Giv' abonnement på Arbejderen i julegave

Støt dit digitale dagblad

Giv' abonnement på Arbejderen i julegave

Køber du et tre-måneders abonnement her i december, får du Arbejderens Årsskrift ganske gratis. Du kan få det tilsendt for 35 kroner. Skal det lægges under juletræet, pakker vi det ind.

Køber du et tre-måneders abonnement her i december, får du Arbejderens årsskrift ganske gratis.
1 af 1

Mangler du en god julegave, som du oven i købet kan købe online, så er et abonnement på Arbejderen måske sagen.

Normalprisen er kun 100 kroner om måneden. For studerende, arbejdsløse eller pensionister er prisen 70 kroner om måneden.

Mangler du en god julegave, som du oven i købet kan købe online, så er et abonnement på Arbejderen måske sagen.

Køber du et tre-måneders abonnement her i december, får du Arbejderens årsskrift ganske gratis. Du kan få det tilsendt – til dig selv eller en gavemodtager – for 35 kroner. Skal det lægges under juletræet, pakker vi det ind.

Årsskriftet er på 64 sider i A4-format og indeholder et udvalg af Arbejderens bedste artikler, ledere og blogs fra 2020. Det er artikler, som det stadig har relevans at læse i dag. Artiklerne tegner et billede af de politiske begivenheder, som Arbejderen har haft fokus på i løbet af året.

"Vores håb er, at vi med denne årbog kan give vores læsere et tilbageblik, som også har værdi i fremtiden", skriver Arbejderens redaktør Anders Sørensen i forordet.

"Coronapandemien er naturligvis den altoverskyggende verdenshistoriske begivenhed, som i al fremtid vil præge vores hukommelse om året 2020.

Men også faglige konflikter med mafiametoder, økonomiske krisetendenser, brexit, USA’s stræben efter at overtage koloniherredømmet over Grønland, det stadigt mere presserende klimaspørgsmål og #Me-Too har fyldt den politiske dagsorden".

Vil du benytte sig af julegavetilbuddet, skal du sende en mail til abo@arbejderen.dk med navn og adresse på modtageren. Så pakker vi et abonnementsgavebevis ind og sender dét og Årsskriftet direkte til modtageren, når vi har modtaget din betaling.

Hvis det skal være fremme inden jul, skal vi have modtaget din betaling senest den 15. december. Du kan allerede nu overføre via MobilePay 34 045 eller via bank til reg. nr. 8411, kontonummer 40 74 402. Skriv JULEGAVE og navn på din betaling. 

Alternativt kan du ringe til abonnementsafdelingen på telefon 30 20 01 20.

Vil du købe Årsskriftet alene, koster det 75 kroner. Det kan købes på Arbejderens redaktion i Hillerødgade 30A i København. Åbent daglig 10-16 - onsdag åbent indtil klokken 17.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


08. dec. 2020 - 16:23   08. dec. 2020 - 17:16

Arbejderen

bi@arbejderen.dk