De der skabte disse herlige menuer, har fået smag for nye retter, og kan ikke lade være med at forsætte
af Leif Monnerup, musiker og sangskriver
Historien er fuld af eksempler på miljøer, hvor netværk og samlingssteder har sat kulturradikale aftryk langt ind i fremtiden.
Ungdomshuset var en sådan smeltedigel af drømme, visioner og liv.
Her var rummelighed og plads til at frembringe spændende gryderetter uden ført hånd af etablerede smagsdommere.
Krydderier og indhold var de unges egne indfald og fantasier.
Det kan godt være, at eliten og dens eksperter ikke kunne lide lugten fra gryderne.
Køkkenet og gryderne er ganske vist tilintetgjort efter moralen: 'Kan du ikke lide lugten i bageriet så jævn det med jorden.'
Men de der skabte disse herlige menuer, har fået smag for nye retter, og kan ikke lade være med at forsætte.
Hvor jeg dog glæder mig til en smagsprøve.
Kan du lide, hvad du læser?
Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:
eller giv et bidrag via

87278