23 Feb 2025  

KBH: Let skyet, 10 °C

Madkvaliteten er truet

Madkvaliteten er truet

Lørdag, 05. marts, 2005, 00:00:00

Udsigten til færre bevillinger for cirka tyve millioner kroner frem til år 2008 på Danmarks Fødevareforskning truer madkvaliteten, advarer Forbrugerrådet

- Der er alvorlig risiko for, at der slipper nogle tilsætningsstoffer igennem nåleøjet, uden at forskerne har nået at vurdere, om de er farlige, udtaler fødevareekspert i Forbrugerrådet, Gitte Gross, til Politiken.
I forvejen har Danmarks Fødevareforskning et underskud på 33,1 millioner kroner. Skal det dækkes, vil det betyde at 88 ansatte skal fyres. I 2004 sagde fødevareforskningen farvel til 36 ansatte og sparede ni millioner kroner. Fødevareminister Lars Barfoed har beordret stop for ansættelser og afviser at forholde sig til om regeringen har afsat for få penge.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


05. mar. 2005 - 00:00   03. sep. 2012 - 19:21

Indland