Danmark er et æbleland. Else-Marie Boyhus har skrevet en lækker lille sag om frugtens historie og anvendelse
af Tine Gent
Lay-out`et minder på mange måder om et dyrt magasin, og prismæssigt kan bogen sagtens hamle op med det. Forskellen er, at bogen er spækket med oplysninger. Den når hele vejen rundt om æblet. Dyrkning og sorter, konservering, i køkkenet gennem tiderne og i litteraturen.
Hvis du har planer om haveidyllen, vil du få kyndig vejledning i at vælge dit første æbletræ og tilberede din høst. Vil du sætte æblet i historisk perspektiv, er der en fyldig gennemgang af udviklingen i æbledyrkning og mode. Bogen kan også bruges af den, der bare vil lave en lækker æblekage. For kun 99,- kr er det en dejlig bog.
Æbler i det danske køkken.
Else-Marie Boyhus. Lindhardt og Ringhof.
Paperback. 99 kr.
Kan du lide, hvad du læser?
Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:
eller giv et bidrag via

87278