21 Jun 2025  

KBH: Let skyet, 10 °C

KØBENHAVN - Gourmet-aften

KØBENHAVN - Gourmet-aften

Torsdag, 06. november, 2008, 00:00:00

Oplev en forkælelse med mad og drikke, der normalt kun bliver tilbud de rige i dette samfund

Lørdag den 22. november fra klokken 17.30 til hvem ved hvornår om søndagen kan du / I opleve en forkælelse med mad og drikke, der normalt kun bliver tilbudt de rige i dette samfund.
Gourmet-aftenen koster 500 kroner per person, og bemærk, at hele beløbet går ubeskåret til indsamlingen til Arbejderen. Man kan altså på én gang både støtte Danmarks røde dagblad og forkæle sig selv og hinanden.
Nu til menuen: * Appetizer: Hjemmebagte snacks serveres sammen med et godt glas cava (Spanien) eller en drink. * Forret: Laksesymfoni (tre forskellige tilberedninger af fersk og røget laks) med hjemmebagt flüte - dertil selaks (sauvignon blanc-hvidvin fra New Zealand). * Hovedret: Salimbocca på dansk (smørmør kalv med skinke og salvieostesauce) med kartoffel-fennikel-fad og bagte rodfrugter - dertil udsøgte rødvine (italienske eller spanske efter eget valg). * Ost: Italienske oste serveret med sirup og nødder (foruden brød) - dertil en sødlig amarone-vin (Italien) eller portvin eller madeira (Portugal) efter eget valg. * Dessert: Hjemmebagt chokoladenøddekage med frugt og råcreme - dertil portvin eller madeira (Portugal) efter eget valg. * Kaffe og petit fours - med cognac, årgangsrom, whisky eller kahlua efter ønske. * Fri bar med diverse øl fra Refsvindinge Bryggeri og forskellige spirituosa (mindst 15 forskellige at vælge mellem). Natmad: Crème vichyssoise med brød.
Derudover vil der være festtale og gratis lotteri med mange gevinster.
Gourmet-aftenen finder sted hos Klaus og Inge, Bymuren 133, 4. th. i Hvidovre.
Tilmelding efter først-til-mølle-princippet, da deltagerantallet er begrænset.

Tilmelding til: sfinks@dbmail.dk
eller 60 76 00 92

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


06. nov. 2008 - 00:00   30. aug. 2012 - 22:11

Kultur