05 Jan 2025  

KBH: Let skyet, 10 °C

Appelsinmarmelade

Sommerens sødeste opskrift

Appelsinmarmelade

Det er marmeladetid - de vilde brombær er næsten klar til at blive plukket, og mirabeller og blommer følger hurtigt efter. Imens vi venter på at brombærrene skal blive helt sorte, har denne uges madskribent købt økologiske appelsiner til en helt speciel marmelade. Du får opskriften her.

Må jeg byde dig velkommen til min mors marmeladeverden? Mange forskellige frugter og bær kan bruges - i dagens opskrift er det appelsiner, der får en kærlig omgang i gryden. Herunder fortæller Joan Bach hvordan. - Stine Bach Andersen
FOTO: Erik Andersen
1 af 1
Det er marmeladetid - de vilde brombær er næsten klar til at blive plukket, og mirabeller og blommer følger hurtigt efter. Imens vi venter på at brombærrene skal blive helt sorte, har denne uges madskribent købt økologiske appelsiner til en helt speciel marmelade. Du får opskriften her.

Desværre!

Du skal abonnere på Arbejderen for at kunne læse denne artikel. Til gengæld er du med til at sikre, at Arbejderen stadig kan levere vigtig journalistik på områder, som ingen andre dækker.

Tegn abonnement og læs artiklen med det samme

Allerede abonnent? Klik her

Abonnementsindhold