08 Jan 2025  

KBH: Let skyet, 10 °C

Mad med minder på de dødes dag

Madopskrift

Mad med minder på de dødes dag

Nationalretskapløbet, Café Annas vafler og dagens opskrift på stegt fasan er alle under indflydelse af mindet om mennesker de kokkerende parter har kendt og elsket. Meget passende her på dagen efter de dødes dag - den irsk-amerikanske højtid som også findes i en oprindelig mexicansk udgave - uden et ord om græskar.

Fasangryde, som giver Aalborgs røde madmor mindelser om sin barndoms vildtmenuer.
FOTO: Søren Kjær Nielsen
Salat med rå rødkål, kogte, smørstegte rosenkål, pære, tranebær og valnødder går godt til stegt fasan.
FOTO: Søren Kjær Nielsen
Nationalretskapløbet, Café Annas vafler og dagens opskrift på stegt fasan er alle under indflydelse af mindet om mennesker de kokkerende parter har kendt og elsket. Meget passende her på dagen efter de dødes dag - den irsk-amerikanske højtid som også findes i en oprindelig mexicansk udgave - uden et ord om græskar.

Desværre!

Du skal abonnere på Arbejderen for at kunne læse denne artikel. Til gengæld er du med til at sikre, at Arbejderen stadig kan levere vigtig journalistik på områder, som ingen andre dækker.

Tegn abonnement og læs artiklen med det samme

Allerede abonnent? Klik her

Abonnementsindhold