05 Jan 2025  

KBH: Let skyet, 10 °C

Man tager en kylling

Madopskrift

Man tager en kylling

For mange er en kylling et 28 kroners skravl, som man bare hælder salt på og lader passe sig selv i ovnen. Men en kylling kan også være et anderledes værdigt kræ, som fortjener at blive behandlet med respekt. Læs med her om langstidsstegte kæmpekyllinger, økologiske naturligvis, som måske vil udfordre dine fjerkrævaner.

Økologisk kæmpekylling fra Spirelyst - den kan veje helt op til fire kilo.
FOTO: Trine Bech
1 af 1
For mange er en kylling et 28 kroners skravl, som man bare hælder salt på og lader passe sig selv i ovnen. Men en kylling kan også være et anderledes værdigt kræ, som fortjener at blive behandlet med respekt. Læs med her om langstidsstegte kæmpekyllinger, økologiske naturligvis, som måske vil udfordre dine fjerkrævaner.

Desværre!

Du skal abonnere på Arbejderen for at kunne læse denne artikel. Til gengæld er du med til at sikre, at Arbejderen stadig kan levere vigtig journalistik på områder, som ingen andre dækker.

Tegn abonnement og læs artiklen med det samme

Allerede abonnent? Klik her

Abonnementsindhold