14 May 2024  

KBH: Let skyet, 10 °C

Mere kål på

Tid til kål

Mere kål på

Kål er godt, fordi det er smækfyldt med c-vitamin, og så er det billigt. Livet er for kort til kogt kål, så her er en opskrift på, hvordan man kan stege forskellige kåltyper til en dejlig ret eller tilbehør.

Kål: spids, rød, hvid og rosen i to farver.
FOTO: Jette Gnudtzmann
1 af 1
Kål er godt, fordi det er smækfyldt med c-vitamin, og så er det billigt. Livet er for kort til kogt kål, så her er en opskrift på, hvordan man kan stege forskellige kåltyper til en dejlig ret eller tilbehør.

Desværre!

Du skal abonnere på Arbejderen for at kunne læse denne artikel. Til gengæld er du med til at sikre, at Arbejderen stadig kan levere vigtig journalistik på områder, som ingen andre dækker.

Tegn abonnement og læs artiklen med det samme

Allerede abonnent? Klik her

Abonnementsindhold