29 Nov 2023  

KBH: Let skyet, 10 °C

Nu kan du spille i Arbejderklasse-lotteriet

Indsamling

Nu kan du spille i Arbejderklasse-lotteriet

Arbejderklasselotteriet kører i tre måneder fra i dag til den 15. maj. Hver måned trækkes seks gevinster. Du kan købe lige så mange lodder, som du har lyst til, og i de farver, hvor du helst vil vinde gevinsten.

Hovedgevinsten i Arbejderklasselotteriet er et ophold på hotel Gästis i Varberg i Sverige.
FOTO: Gästis
1 af 1

Et ophold i brudesuiten på hotel Gästis i Varberg og deltagelse i uddeling af Leninprisen.

Det er hovedgevinsten – ikke i Klasselotteriet men i Arbejderklasselotteriet, som går i luften i dag med mange fine gevinster. Formålet med lotteriet er som sædvanlig at indsamle penge til nærværende digitale dagblad Arbejderen.

Du kan både komme til Aarhus, Svendborg, Kalvehave, Odden, Christiansborg, Valsted og København Nordvest – eller i teateret.
Hanne Svensson, Lotterigruppen

– Vi har valgt at starte Arbejderklasselotteriet op nu, så læsere kan have noget positivt at se frem til. Samtidigt er det jo altid sjovt at spille lidt, og det kan du nu gøre hjemme fra din egen corona-sofa, siger Hanne Svensson fra Kommunistisk Partis afdeling Nord i København, som står bag lotteriet.

Arbejderklasselotteriet kører i tre måneder fra den 15. februar til den 15. maj. Hver måned er der seks gevinster på lotteriet. Efter en måned trækkes der seks vindere ved elektronisk lodtrækning, og seks nye gevinster lægges herefter ud på lotteriet.

Fine gevinster

Sideløbende med hver måneds lotteri kører Arbejderklasselotteriets hovedgevinst, en tur for to til hotel Gästis i Varberg, Sverige, der også skydes i gang fra den 15. februar. 

Lodder til hovedgevinsten koster 25 kroner, og til de øvrige gevinster er prisen 15 kroner per lod. Du kan købe lige så mange lodder, du vil, og du kan købe på én gang eller i flere omgange. Det bestemmer du selv, forklarer Hanne Svensson.

Hun har været primus motor i at indsamle de mange fine gevinster, som både er oplevelser og flotte ting, som er doneret af alle mulige forskellige mennesker fra hele landet – og fra udlandet!

Sådan gør du 

For at købe lodder skal du sende en sms til 50 77 79 12 eller en mail til hs@arbejderen.dk. Angiv hvor mange lodder af hver farve, du ønsker at købe, og skriv dit navn og mobilnummer.

Lodder i farverne rød, gul, grøn, blå, lilla og brun koster 15 kroner. Lodder i farven orange (hovedgevinsten) koster 25 kroner. 

Send beløbet, der svarer til det ønskede antal lodder, til MobilePay nummer 36 26 27. Når pengene er registreret, modtager du numre på dine lodder på sms eller mail. 

Den 14. marts klokken 18.00 slutter salg af lodder til denne måneds gevinster. Den 15. marts klokken 12.00 trækkes seks vindernumre. Det sker ved elektronisk lodtrækning, der foretages af Arbejderens redaktør Anders Sørensen. Efterfølgende vil numrene blive offentligt på Arbejderen.dk.

Orange serie

Gästis, Brudesuite og Leninpris

Hovedgevinsten: En overnatning for to på hotel Gästis i Varberg. Med adgang til overrækkelse af Leninprisen, festmiddag m.m. Læs mere i boksen.

***

RØD SERIE

Røde røverhistorier fra Kalvehave

Rose og Nalle inviterer på en dejlig middag og gode samtaler rundt om bordet.

Hør Nalle øse ud af sine fantastiske fortællinger fra et rigt liv der har været, og stadig er, viet til kampen for et andet samfund. Mulighed for overnatning.

Max: 4 personer. Værter: Rose-Marie Christensen, Kjeld Nalle Christensen

***

GUL SERIE

Arbejderen, øl og rom

6 flasker hjemmebygget Arbejderen-øl, en flaske ekstra god Santiago rom fra Cuba og et halvt års abonnement på Arbejderen.

Øl er brygget af Jørgen Nielsen og Per Siglev.

***

GRØN SERIE

Andreas Bro

Christian og hans Christiansborg

Se Christiansborg med Christian Juhl som guide og hør ham fortælle om arbejdspladsen og arbejdet, der føles så unikt for mange mennesker og kun kendes af de få folkevalgte.

Christian Juhl er valgt ind i Folketinget for Enhedslisten og fortæller, hvad han synes er værd at bemærke ved Christiansborg.

Max 2 personer. Max 2 timer.

LÆS MERE OM
CHRISTIAN JUHL HER.

FOTO: Tina Leegaard Dyrving

***

BLÅ SERIE

Nørrebro Teater for to

To billetter til forestillingen "En pinlig affære" på Nørrebro Teater samt to genstande i baren.

Oplev de virkeligt sjove, rørende og pinlige dagbogs bekendelser.

Hvert show er unikt sammensat, og publikum vil altid møde helt nye oplæsere, der står på scenen for første gang, samt nogle lidt mere garvede publikumsfavoritter.

LÆS MERE OM FORESTILLINGEN HER

 

***

 

LILLA SERIE

Sovjetisk bæltespænde

Originalt U.S.S.R. bæltespænde i messing, med stempel bagpå der verificerer ægtheden.

 

***

BRUN SERIE

Musik med De Røde Ører

Trioen De Røde Ører, stiller op til intimkoncert hjemme i din private stue eller have.

Du har mulighed for at ønske nogle sange, du gerne vil høre.

Trioen donerer samtidig to T-shirts med tryk af De Røde Ørers eget logo.

Max 20 personer. Max 2 timer

LÆS MEREOM DE RØDE ØRER HER.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


15. feb. 2021 - 07:00   19. feb. 2021 - 07:29

Arbejderen

bi@arbejderen.dk
Arbejderklasselotteriet
 • Arbejderklasselotteriet løber over tre måneder med start den 15. februar 2021. Frem til den 15. maj gennemføres fire trækninger af gevinster.

 • Salg af lodder finder sted fra den 15. i måneden klokken 12.00 til den 14. i efterfølgende måned klokken 18.00. Salg af lodder til hovedgevinsten finder sted frem til 30. april klokken 18.00. 

 • Trækning af måneds-lotterier sker klokken 12.00 den 15. i månederne marts, april og maj. Trækning af hovedgevinsten sker den 1. maj klokken 12.00 af Claus Westergreen fra 3F BJMF.

 • Vindernumrene offentliggøres efterfølgende på Arbejderen.dk. 

 • Vindere af gevinster henvender sig til Lotterigruppen for at få gevinsten udleveret. Det sker på mobil 50 77 79 12 eller mail hs@arbejderen.dk.

 • Oplevelsesgevinster kan først blive indløst, når situationen omkring coronapandemien tillader det. Tidspunktet for oplevelsesgevinster besluttes af den, der donerer sin tid, hvorefter det aftales nærmere med vinderen. 

 • Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. Ikke indløste gevinster vil efter seks måneder regnet fra den 15. maj 2021 tilfalde Forlaget Arbejderen.

SÅDAN GØR DU

 • For at købe lodder skal du sende en sms til 50 77 79 12 eller en mail til hs@arbejderen.dk. Angiv farven på de lodder, du ønsker at købe, og hvor mange af hver farve, og skriv dit navn og mobilnummer.

 • Send beløbet, der svarer til det ønskede antal lodder, til MobilePay nummer 36 26 27.

 • Lodder til hovedgevinsten koster 25 kroner. Alle andre lodder koster 15 kroner. 

 • Køb af lodder ekspederes i den rækkefølge, bestillingerne kommer ind. Ved køb af et lod får man det nummer, den enkelte farve er nået til. Numre på lodderne er fortløbende. Der ekspederes køb af lodder hver dag mellem klokken 12.00 og 20.00

 • Personer, der har planlagt lotteriet, der trækker numrene, eller arbejder med at styre lister over solgte lodder, deltager ikke selv i lotteriet.

 • Hvis du har spørgsmål til lotteriet eller reglerne, kan du kontakte Lotterigruppen på mail hs@arbejderen.dk

Hovedgevinster

Gästis, suite og Leninpris

De to hovedgevinster i Arbejderklasselotteriet indeholder følgende:

 • Ophold for 2 personer på hotel Gästis i Varberg, Sverige, fra lørdag den 23. oktober 2021 til søndag den 24. oktober.
 • Overnatning i suite.
 • Adgang til overrækkelsen af Leninprisen for 2021 og 2020, der foregår på Varbergs Teater klokken 13.00. Priserne overrækkes af Lasse Diding.
 • Festmenu på hotel Gästis.
 • Stor fest med musikunderholdning af David Ritschard & Krokodilletårerne.
 • Morgenmadsbuffet.
 • Tur i Lenin badet.

Hvis uddelingen af Leninprisen bliver udsat til en anden weekend, flyttes denne gevinst også med over.

Hvis du ikke har lyst til at deltage i overrækkelsen af Leninprisen, eller du er forhindret den weekend, kan du booke et andet ophold på hotellet. (Det vil i så tilfælde indeholde overnatning for 2 i brudesuiten, morgenmad og tur i Lenin badet).

Lodderne sælges i orange serie. Pris per lod: 25 kroner

Gevinsten trækkes 1. maj.

Læs mere om hote Gästis her

Læs mere om Leninprisen her